WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

A Workpositive Kft. is részt vett a TOP100 rendezvényen

Bemutatták a TOP 100, Vas megye legeredményesebb vállalatait felsorakoztató kiadványt, amelyet a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vas Népe a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóságával közösen készíttetett el. A magyar és angol nyelvű kiadvány bemutatója alkalmából rendezett eseményen a megye több vállalatának vezetője is részt vett. A Workpositive Kft. is meghívást kapott a rendezvényre.

Harangozó Bertalan Vas megyei kormánymegbízott köszöntötte a megjelenteket és elismerését fejezte ki a megyében működő, a kiadványba bekerült vállalatok képviselőinek.
A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Kovács Vince beszédében hangsúlyozta: egyfajta rangot jelent az, ha egy vállalt bekerül TOP 100-ba.
Brumbauer József, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központról számolt be. Ismertette a Zalaegerszeget, Szombathelyet és Szentgotthárdot érintő térségi iparfejlesztési stratégiát.
A rendezvényen Király Miklós, a NAV Vas Megyei Adóigazgatóságának igazgatója részletezte a kiadványba bekerült vállalkozásokra vonatkozó adatokat. Később Németh Zsolt, a Taravis-Gallus cégcsoport kereskedelmi vezetője és Németh József, az OTP Bank Rt. Észak-dunántúli Régió ügyvezető igazgatója mutatta be az általuk képviselt vállalatot.
Az esemény zárásaként Halmágyi Miklós, a Vas Népe főszerkesztője beszélt a megyei lapról és mutatott rá az újságnak a megyében és a régióban betöltött fontos szerepére.

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft