WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

KLUB Kortól és élethelyzettől függetlenül ez minden nőnek jár, a lehetőség adott számukra

Nőklub szerveződése van folyamatban. A feltételek, a lehetőség mindenki számára adott a csatlakozáshoz. Célja a klasszikus női szerepek mellett maga a nőiségnek a megélése.

Lendületes, energikus, tele van életkedvvel és a tenni akarás vágyával. Nem is tétlenkedik, teszi a dolgát. Elsősorban nem magáért, hanem nőtársaiért.
– Tízéves álmom, hogy egy nőklubot hozzak létre – mondja Horváth-Németh Krisztina, a Workpositive Kft. ügyvezető igazgatója, coach és mediátor. Kérdezem, mi az apropója, miért döntött így.
– A saját példám motivál, s az, hogy fontosnak tartjuk a cégen belül is a szociális elkötelezettséget – mondja a sikeres üzletasszony, családanya – sokat küzdöttem önmagammal, mint nő, s nem tudtam hova tenni magam a szerepekben. Nagyon sokáig nem mertem megélni a saját nőiségemet – vallja be Kriszta, aki tanult, fejlesztette magát, s jutott el oda, ahol most tart, vagyis helyén kezeli a nőiségét és saját magát is. Ehhez persze kell egy társ, aki mellettünk áll, támogat. A klub sem ellenük van, sokkal inkább értük is. Tudja miről beszél, több helyen kell megfelelnie, igazán különös szerepekben is. – 21 éves koromban szültem a lányomat, aki most lesz 25 éves, majd 41 évesen megszültem egy kisfiút, aki januárban tölti majd be a negyedik életévét. Az élet úgy hozta, jövőre egy másik szerepben is kipróbálhatom magam, ugyanis a lányom áldott állapotban van. Tehát a klasszikus szerepek sem maradnak ki az életemből, úgy, hogy mellette maximálisan megélem a nőiségemet – mondja Kriszta, aki nem titkolja, szívesen megosztja tapasztalatát bárkivel a klubban. Bárkivel – ezen van a hangsúly. Azt mondja, nem szeret skatulyákat, falakat, mindenkit nagyon nagy szeretettel várnak és fogadnak, aki amellett dönt, hogy csatlakozik a klubhoz: – Kortól és élethelyzettől függetlenül. Lehetne akár ez a szlogenünk is. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, a nőtársaknak csak azt kell eldönteni, belépnek-e rajta. Az a jó, ha sokan, sokfélék vagyunk, így egymástól is tanulhatunk. Emellett a legfontosabb, hogy mindenkinek szüksége van, hogy kiszakadjon a hétköznapi rutinból, legyen egyetemista, gyesen lévő kismama, gyári munkás, vagy éppen felsővezető, akár nyugdíjas – így Kriszta. Azt mondja, a közösségi portálon, a cég honlapján, vagy éppen a csütörtöki Soma Mamagésa előadásán is megtalálhatók lesznek. A cél pedig az, hogy közösen alakítsák majd ki a klub tevékenységét, feladatait, az időtöltést, mindezt az igényeknek megfelelően. A lehetőség mindenki számára adott, várják a nőiségüket megélni vágyó nőket.

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft