WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

HVG Állásbörze – Lépj be a karrierépítés sokszínű világába!

Állást, vagy képzést keresel? Gyere el Te is a HVG Állásbörzére, ahol megtalálhatod a Neked szóló lehetőséget, legyen szó munkáról, vagy továbbtanulásról! A rendezvényen különleges, karrierépítést támogató programokkal is találkozhatsz kiállítások, előadások és személyre szabott tanácsadások formájában is! Találkozzunk 2013.február 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban!

„A személyes találkozás nem csak egy lehetőség, az egy kincs.” 
Az állásbörzén számos korábbi látogatónak sikerült megtalálnia álmai munkáját. Ők, és a vállalatokat képviselő munkaadók is kiemelték a velük készült interjúkban, hogy a személyes találkozás remek lehetőség arra, hogy hatékonyan bizonyítsd szakmai rátermettségedet, és így az általad leadott önéletrajz megtelik a személyes megismerkedés által nyújtott többlet információval, amely a „nagy döntés” pillanatában bizony mérvadó lehet!

Karrier Fórum – Légy képben munkaerő piaci kérdésekben!
Kerülj lépéselőnybe a munkaerőpiacon az álláskereséssel és munkavállalással és képzésekkel kapcsolatos előadások segítségével! Tudd meg, milyenek a reális bérigények 2013-ban, vagy melyek a kiválasztás kulisszatitkai? Pályakezdőként 3 éves szakmai tapasztalattal: hogyan lehetséges? Találd meg a választ kérdéseidre a 14 egyedülálló előadás során!

Karrier Építési Terület  – itt minden Rólad szól!
Nem vagy biztos abban, hogy önéletrajzod a legjobb színben tüntet fel a munkaadók előtt? Kérdéseid vannak saját karriered tervezésével kapcsolatban? Kipróbálnád magadat egy állásinterjú helyzetben – akár német és angol nyelven is? Akkor itt a helyed, hiszen a személyre szabott tanácsadások segítségével tökéletesítheted a CV-det és magabiztosan vághatsz neki egy valódi állásinterjúnak! Jelentkezz Te is! 

Ajánld a börzét – nyerj egy 2 személyes utat Rómába!
Ha regisztrációdat követően minimum 3 ismerősödnek ajánlod a rendezvényt az állásbörze honlapján keresztül, bejelentkezett felhasználóként, az értékes nyeremények mellett Tied lehet a fődíj is, amely egy felejthetetlen 5 napos utazás 2 fő részére, az örök városba, Rómába!

Az állásbörzén a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Regisztrálj most!
Ott találkozunk!

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft