WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

A sportban is mindig pozitívan

Lelkesen szurkolsz a csapatmérkőzéseken? Életmódot szeretnél váltani, de nem vagy biztos abban, melyik mozgásforma áll hozzád legközelebb? Gyermeked örökmozgó vagy éppen hogy túl sokat ül a fenekén? Szívesen elbüszkélkednél egy kedvenceddel készült, közös fotóval barátaid előtt? Bármelyik kérdésre is igennel válaszoltál, ez az ajánló neked szól!

2013.július 26-28 között zajlott a XVIII. Pannon Nemzetközi Férfi Kosárlabda Torna Szombathelyen. Ausztria, Montenegro és Magyarország válogatottja mérte össze erejét az Arena Savariában. Frissen összeállt, nemzeti csapatunk alaposan megizzasztotta Európa egyik legerősebb válogatottját, félidőben előnyt is szerezve a Montenegroval szemben. Szép volt, Fiúk!

Izzadásra és izzasztásra számíthatsz augusztus 12-18 között is, hiszen a világ legjobb 16 csapatának férfi junior vízilabdázói csobbannak a Tófürdő medencéjébe a Vízilabda Ifjúsági Világbajnokság idején. A rendezvény strandbelépővel látogatható, de ha csak szurkolni szeretnél, a Bartók Béla krt.- Kenderesi út sarkán található parkoló felől közelítheted meg a lelátót.

No, és hogy ne csak mások verejtékéből éljünk, szeptember 6-7-én az egész család felhúzhatja a nyúlcipőt, és irány a Savaria Egyetemi Központ! Rubint Réka és Schobert Norbi az V. FITT MIX-en garantáltan lendületbe hoz, miközben ovis, iskolás gyermeked, kilépve a sablon tornaórák árnyékából, kipróbálhatja magát a IV. Szombathelyi Nagy Sportágválasztón. Csak győzzétek szusszal!

S ha már így szépen összejöttünk, tornáztunk, futottunk, birkóztunk, gerelyt hajítottunk, pingpongoztunk, miegymás (és persze, azóta sem hagytuk abba!), szurkoljunk a Magyar Női Kézilabda Válogatott mérkőzésein együtt 2 helyszínen, nagy elánnal október 25-27 között.

December 27-30 között XXVIII. Szilveszter Kupa Teremlabdarúgó Torna. Az ünnepi menü után ismét apdét lehetsz. Nevezz be barátaiddal, és várjátok az új esztendőt fitten az Arena Savaria pályáján.
No, de ez még nem minden!

Ha játékszenvedélyed a számítógép előtt is elragad, kattints a Facebook oldalunkra, ahol részt vehetsz  nyereményjátékainkon:  https://www.facebook.com/workpositive.hu?fref=ts
Élményekkel, feltöltődéssel és sok-sok mosollyal teli napokat kíván a Workpositive Kft. csapata! A Workpositive Kft. a Pannonsport Kft. rendezvényeinek kiemelt támogatója.

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft