WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Gyógyító tudás generációkon át

Szabó Gyuri bácsi, a bükkszentkereszti füvesember lesz a vendégünk november 4-én Szombathelyen Szépanyai örökség a füvekkel való gyógyítás képessége, a természettel összhangban élés, a rétek, mezők, erdők növényeinek ismerete és szeretete.

Gyuri bácsi híre éveken keresztül szájról szájra terjedt- barátok, ismerősök küldték egymásnak segítő szándékkal szavait, tanácsait. Azóta teáit és életfilozófiáját megismerhette az ország. Hitelességét szerényen határozott személyisége őrzi és a hozzá forduló, gyógyulni vágyók hálája.
Nagyanyai felmenőit a környék gyógyítói között tartották számon. Gyermekről gyermekre szállt a tudás hosszú időn át. Gyuri bácsi nagymamáját kísérve tanulta ki a növényismeret és a betegségek természetét, saját tapasztalataival öregbítve az évszázados ismeretanyagot, segített már sok ezer bajon.
2013.november 4-én Szombathelyen,  a Tóvendéglőben személyesen találkozhatunk vele. Előadása után személyes konzultációkra is sor kerül és a helyszínen megvásárolhatók lesznek Gyuri bácsi teái, melyekről Facebook oldalunkon sok hasznos információt megtudhatnak.  A program 17.30-kor kezdődik. Cégünk rövid workshopja alkalmával megismerkedhetnek az életmód coaching és különböző kapcsolati mediáció (párkapcsolat, szülő-gyermek stb) fajtákkal. https://www.facebook.com/workpositive.hu?ref=hl

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft