WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Nagy sikerű konferenciát zártunk

Rengeteg vitás kérdés került terítékre szeptember 16-án, Dr. Pál Lajos, előadónk pedig naprakész információkkal szolgált minden érdeklődő részére a tőle megszokott közvetlen, ízes és lendületes előadásmódban.

A Munka Törvénykönyve módosításai és gyakorlati tapasztalatok címmel hirdetett rendezvényünkön szép számmal jelentek meg vendégeink, elsősorban cégvezetők, HR munkatársak, bérszámfejtők és munkajogi szakemberek.
Az augusztus 01-én hatályba lépett módosításokat megvitató rendezvény elsősorban a gyakorlatba átültethető tudnivalókat boncolgatta. Ahány ház, annyi szokás- nincs ez másképp a vállalatoknál sem. A munkarend, a szabadságolások, a bérszámolás megannyi gyakorlat, amelyet össze kell egyeztetni a jelenlegi szabályozással.
Nagy örömünkre szolgált a résztvevők aktivitása és pozitív visszajelzései mind az előadás, mind a szervezés minőségét illetően.
Nem titkolt szándékunk az elkövetkező években is a hatékony, gyakorlatias, célratörő információ átadás illetve fórum biztosítása a Nyugat-dunántúli Régió társaság vezetői és szakemberei számára a kapcsolatteremtésre és a közvetlen tapasztalatcserére rendezvényeink alkalmával.
Ennek reményében várjuk Partnereinket elkövetkező, a mindenkori aktualitásokat körbejáró programjainkra.

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft