WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Nyílt tréningjeink

Több különböző cég, vállalkozás munkatársai, vezetői azonos problémákra keresik a választ, személyes fejlődésük érdekében keresik a lehetőségeket? Igen! NYÍLT TRÉNINGEK

Alkalmat adnak különböző nézőpontok, szemléletmódok megismerésére, mások tapasztalatainak megfontolására, a kapcsolati tőke építésére.
A tréningen részt vevő munkatárs a személyes törődés gesztusát tapasztalhatja meg munkáltatója részéről, ez motiválhatja őt a cég iránti elköteleződésben, emellett fejlettebb kompetenciákkal, módszertani ismeretekkel térhet vissza, munkáját, életvitelét egyre tudatosabban irányítva.
Amit kínálunk:

Tréningek
Típustól függően 4-6 órás alkalmak, min.6- max.15 fő részvételével.

Személyiségfejlesztő és motivációs tréning
A hallgatók önismereti fejlesztése. Módszereinek segítségével sikerül feltárni a személyes szerep fejlődés állomásait, a motivációjuk megfogalmazását, kapcsolódását a pálya- és életút tervezéshez.
Asszertív kommunikációs tréning
Célunk a résztvevők kommunikációs készségeinek fejlesztése, álláspontjuk hatékonyan kifejtése érdekében továbbá a  érdekegyeztetési hajlam és kompromisszumkészség erősítése.
Komplex proaktív tréning
A résztvevők csoport- és közösségélményén alapuló önismereti elmélyülést, fejlődést eredményező tréning a  kommunikáció, a konfliktuskezelés és az agressziókezelés előtérbe helyezésével.
Kiégés/burnout/ tréning
A célok, az ideák, a motiváció és az életenergia újbóli megtalálása a kiégési folyamat vizsgálatával, értelmezésével, a stressz szint csökkentési lehetőségeinek feltérképezésével.

Stresszoldás tréning
Stresszkezelési módok személyre szabott lehetőségei a mindennapi testi-lelki ártalmainak kivédése, kiegyensúlyozása és a belső harmónia megtalálása érdekében.
Értékesítési tréning
A sikeres értékesítő tájékozott az általa kínált termék használatát illetően, az ügyfelek igényeihez igazítja ajánlatait és érvelési technikáját. A vevőbarát, de hatékony értékesítési attitűd elsajátítását célzó, gyakorlati módszerek és elméleti ismeretek tárháza.

Coaching
4 órás workshopok min.6-max.15 fő részvételével.

Business coaching
Az elsősorban felső- és  középvezetőket érintő, üzleti dilemmákból eredő problémákat hivatott megoldani többféle készség kialakítása, erősítése révén.
Shadow coaching
Az ügyfelet árnyékként követő coach,első kézből nyeri információit a vezető magatartásáról, munkájának minden apró részletéről. Feljegyzései alapján a klienssel együtt készített elemzés segítségével új szempontokra világíthat rá a problematikus helyzet megoldását illetően.
Life coaching
Egyéni, életvezetési tanácsadás, ahol az ügyfél problémáinak más nézőpontba helyezésével és személyes értékeinek megerősítésével segítjük céljainak elérésében.
• Karrier Coaching
Segítséget nyújtunk az egyéni célok megfogalmazásában a piaci lehetőségek feltárásán keresztül a sikeres munkába állásig. Ezen túl segítjük az új munkatársat a vállalati kultúrába való, zökkenőmentes beilleszkedésben.
Próbainterjúra  angol és német nyelven is lehetőséget is biztosítunk.
  Beilleszkedési coaching ( egyéni)
A munka megkezdésétől számított első három hónapban (próbaidőben) a munkavállalók coaching módszerekkel történő támogatása a problémamentes beilleszkedést elősegítve                                            • Lelki egészséget megőrző- Life coaching
„Ki vagyok én?” „Mi az életem értelme?”„Hol van a helyem a világban?”.
Megfelelő önismerettel, önmagunk, tetteink, döntéseink felvállalásával megkaphatja ezekre a nagy kérdésekre a választ és ezzel a kiegyensúlyozott lelki egészsége tartós maradhat.
Egészséges életmód –Health coaching
A testi-lelki egészség megtartását és helyre állítását célzó életmódváltásban nyújt személyre szabott, széles körű támogatást a táplálkozástól a testmozgáson, a belső tartalmak megismerésén, tudatosabb megélésén alapuló szemléleten át a munka-pihenés-feltöltődés egyensúly megteremtéséig.                                                                                                                                                              Mediáció
4 órás workshopok min.6-max.15 fő részvételével.

• Munkaadó és Munkavállaló közötti, munkajogi mediáció
A munkajogi egyenlőség megteremtése érdekében egy semleges harmadik fél bekapcsolása által a tárgyalás új  szemlélettel, értékítélettel egészül ki, ami közelebb vihet a két fél jogainak érvényesítésében megvalósuló egyezséghez.
Munkatársak vagy csoportok közötti mediáció
Az érdekviták feloldásának legeredményesebb módja a mediátor bevonása. A semleges nézőponttal kiegészült érdekegyeztetés  feloldhatja a kialakult szembenállást és hosszú távra biztosíthatja az együttműködés gördülékenységét .
Párkapcsolati mediáció
Az érzelmek, az egyéni és a közös érdekek, a vágyak, igények összeegyeztetése lehetőségeinkkel ;  a krízisek, a megtorpanások és a válaszutak megfelelő kommunikációs és vitarendezési módszerekkel vihetők sikerre egy harmadik, semleges fél bevonásával.
Szülő-gyermek kapcsolati mediáció
Az eltéphetetlen kapocs és az ambivalens érzések egymás iránt gyakran nehéz helyzeteket szülnek a nagyobb vagy már felnőtt gyerekek és szüleik között. A mély kötődés, a féltés és a szabadságvágy látszólag egymással ellentétes oldalra állítja a feleket. Mediátori támogatással megtalálhatók a közös célok és az ezekhez vezető hatékony együttműködést elősegítő módszerek.

Nyílt tréningjeinken betekintést nyerhetnek tevékenységeinkbe. Bízunk abban, hogy az ízelítők alapján Cégünket választják a jövőben saját vállalatuk tréningjeinek levezényléséhez.

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft