WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Pályázat : AZ ÉN UTAM

Pályaválasztás és karriertervezés a 11-12. évfolyamon tanuló diákok részére

Pályázatot hirdetünk „Az én utam” címmel Vas megyei gimnáziumok 11-12. évfolyamon tanuló diákjai részére, melynek keretében ingyenes pályaválasztási és karriertervezési coachingon vehetnek részt a nyertes pályamunkák benyújtói.

 

A Workölök Iskolaszövetkezet a Workpositive Kft. coaching módszereinek alkalmazásával segíti a középiskolai diákokat a pályaválasztásban, karriertervezésben, reális (élet)célok kitűzésében, hatékony kommunikációs stratégiák elsajátításában, az időgazdálkodást valamint a konfliktus- és stresszkezelést illetően.

 Alapvető kompetenciák erősödhetnek a csoportos coaching ideje alatt, melyek már a középiskolai érettségi, főiskolai/egyetemi felvételi vizsgák alkalmával megmutatkozhatnak. A belső értékek felszínre hozásában és tudatosításában támogatjuk a diákokat, melyek által magabiztosabb, életerős fiatal felnőtt válhat belőlük.

 

 

Pályázat megnevezése: AZ ÉN UTAM. Pályaválasztás és karriertervezés a 11-12. évfolyamon tanuló diákok részére

 

Pályázat célja: segítséget nyújtani az érettségi előtt álló fiataloknak a pályaválasztásban, saját lehetőségeik felmérésében és felismerésében, céljaik megfogalmazásában.

 

Pályázat rövid leírása: Vas megye középiskoláinak 11-12. évfolyamon tanuló diákjai osztályfőnöki óra vagy délutáni foglalkozás keretében 3 alkalmas csoportos coaching foglalkozáson vehetnek részt. A foglalkozások cégünk által képviselt és gyakorolt (készségfeltáró és -fejlesztő feladatokon alapuló) coaching módszerekre épülve segítenek az életkori sajátságok figyelembevételével az életpálya, életút felvázolásában, későbbi, gyakorlati megvalósulásuk érdekében önismereti és motivációnövelő technikák megismertetésével.

A coaching üléseket Horváth-Németh Krisztina vezeti, a társaság ügyvezető igazgatója, moderátor Ferencz Judit Marketing és Kommunikációs vezető.

Igény esetén a részt vevő diákok szüleivel és tanáraival közös alkalmat biztosítunk a konzultációra, illetve a továbbiakban egyéni foglalkozásokra is. A csoportban vezetett coachingról személyre szabott napló készül minden diákról, melyet a helyszínen megtekinthetnek.

A csoportos coaching ingyenes a pályázati anyagok alapján kiválasztott diákok számára.

 

Jelentkezéseket e-mailben várjuk az info@workolok.hu e-mailcímre.

A pályázatokat nyomtatva postacímünkre (vagy személyesen kézbesítve 8-16 óra között) várjuk:

 Workpositive Kft.

9700  Szombathely, Fő tér 3-5.

 

A jelentkezés és a pályázatok beküldési határideje: 2013. november 15.

 

 

A jelentkezés feltételei:

- igazolt 11. vagy 12. évfolyamos, tanulói jogviszony egy vas megyei oktatási intézmény részéről

- a pályázatot benyújtó diák min. 1-max 2. oldalas bemutatkozó levele, melyben vázolja a magáról jelenleg kialakított személyiségképét és a jövőbeni elképzeléseit életútja, pályaképe alapján (szempontok lehetnek: Ki vagyok én? Mihez érzek magamban tehetséget? Mi a hobbim vagy mit szeretnék hobbiként űzni? Eddig elért sikereim az élet bármely területéről? Mivel szeretnék foglalkozni 2-5-10 év múlva? Milyen fokon szeretném űzni a „mesterségem”? Mi iránt érzek elhivatottságot? Szeretnék e családot alapítani? Milyen életszínvonalon, körülmények között és hol szeretnék élni? Szeretnék e valamilyen közösség tagja lenni? Mindezek megvalósulása érdekében milyen lépéseket tervezek megtenni? Kik támogat(hat)nak engem?)

- a pályázat formai követelményeinek megfelel: 12-es betűméret, 1,5-ös sortáv, max. 30 gépelt sor/oldal.

 A pályázat borítólapján szerepelnie kell

- a pályázat címének

- a pályázatot készítő diák nevének

- iskolája nevének, elérhetőségeinek (telefon, e-mailcím, postacím)

- egy kijelölt kapcsolattartó személy adatainak (név, elérhetőségek)

- a pályázó osztály megjelölésének (pl. 11/b )

- és a pályázati anyag elkészítési dátumának.

 

A pályázó tanulmányi eredménye nem mérvadó, minden, a fenti feltételeknek megfelelő diák egyenlő esélyekkel indul.

 

Az elbírálás: a beérkezett pályamunkákat a Workpositive Kft. munkatársai értékelik. Ennek eredményéről 2013. november 04-ig írásbeli visszajelzést küldenek a kapcsolattartó e-mailcímére. Egy intézményen belül 4 fővel indulnak az ülések.

 

A beérkező pályamunkákat a pályázat kiírója diszkréten kezeli, harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Esetleges statisztikai, pályaorientációs felmérései készítésekor anonim módon dolgozhatja fel, és csak részleteiben közölheti azokat (szintén név nélkül).

 

 

A Workpositive Kft. csapata

9700 Szombathely, Fő tér 3-5.

06 94 510-510

info@workolok.hu

www.workpositive.hu

www.facebook.com/workpositive.hu

 

 

Szombathely, 2013. október 08.

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft