WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Gyuri bácsit nagyon várták Szombathelyen

Többszázan voltunk kíváncsiak november 4-én Szabó Gyuri bácsi előadására Nő Klubunk szervezésében. Minden korosztály képviseltette magát - Gyuri bácsi emblematikus személyisége egyaránt vonzó az idősebbek és a hagyományok átvételére nyitott fiatalság számára.

A terem már a program megkezdése előtt egy órával félig telve volt. Mosolygós, szemlélődő arcú emberek várakoztak helyet foglalva ismerőseiknek, tekintetüket végigfuttatva a termen, ismerkedve a hellyel.  Fél 6-ra minden ülőhely elkelt.

Cégünk egy rövid felvezetéssel nyitotta meg az estét. Szó esett az egymással kommunikáló tojásokról, a világegyetem élő szervezeteinek egymásra hatásáról, önismereti útról és választási lehetőségekről. Rövidre fogtuk, mert Gyuri bácsi idő közben megérkezett, a terem pedig csak telt és telt, és már kezdett nagyon meleg is lenni… Hát belevágtunk.

Gyuri bácsi előadói rutinjának és természetes fellépésének köszönhetően hamarosan egy történet közepén találtuk magunkat- a  régen volt gyermekkor, a kezdeti lépések és a hosszú évtizedek alatt összegyűlt tapasztalat élő hagyományként bontakozott ki előttünk.

Az előadást követően személyes tanácsadásra, a program megkezdése legelejétől pedig tea és könyvvásárlásra volt lehetőség. Tömött sorok minkét helyszínen…

A kezdési időpontot illetően volt némi keveredés, de végül, a visszajelzések tanulsága alapján is mondhatjuk, szép estét zártunk hétfőn.

Következő Nő Klub-os összejövetelünkön december 19-én az irodánkban tartunk egy mini önismereti tréninget nőknek. Kikapcsolni az év végi hajrából, készülődve a közelgő ünnepre. Természetesen ajándékképp. J

Várunk mindenkit szeretettel!

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft