WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

LIFE COACHING

Elégedettebb szeretnél lenni az életed – főként a magánéleted – különféle területein megélt eseményekkel? Ezért ha úgy érzed, jó lenne valamiben változtatni az életviteli szokásaidon, segítek neked!

Ahogy már biztosan tapasztaltad, az életedben voltak és vannak olyan problémák, amiket elég nehéz egyedül megoldani. Az életviteli tanácsadás nem csak azonnali segítséget nyújt, de a rendelkezésedre tudom bocsátani azokat az eszközöket és szemléletmódot, amelyeket az életedbe integrálva te is hatékonyan tudsz majd alkalmazni.

Az életviteli tanácsadás egy olyan folyamat, amely rendszeres beszélgetések, feladatok, tesztek formájában segít neked abban, hogy döntéseket hozz az életedben, elérhesd a céljaidat, megoldhasd problémáidat.

Nem a múlt feldolgozásában segít, arra ott vannak a különböző terápiák. A jelennel és jövővel foglalkozik. A tanácsadáson nem én mondom meg, hogy mit csinálj, hanem abban segítek, hogy ezt önmagad fedezd fel és segít neked a megvalósítás közbeni akadályok legyőzésében.

Mivel a tanácsadásban fontos a hitelesség, csak olyan témákat vállalok, amelyekben személyes, sikeres tapasztalatokkal rendelkezem. Ha változtatni akarsz az életeden, az alábbi témákban érdemes hozzám fordulnod:

lelki eredetű problémák
munkahelyi-, párkapcsolati- és gyermeknevelési problémák
depresszió (gyógyszer nélküli) kezelése


Megfelelő támogatással a legnagyobb életviteli változások is elérhetőek. Nem kell hozzá más, csak tudatosság, elszántság és önfegyelem.

Amennyiben segítségre van szükséged, írj bátran az email címemre, hogy egyeztetni tudjunk egy időpontot a személyes találkozásra (nemeth.krisztina@workpositive.hu)!

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft