WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza visszaMegjelent: 2013.04.05.

14. Szakértőként való megjelenés

A proaktív állásteremtés közül a „Szakértőként való megjelenés”módszerével folytatom karrier coaching tanácsadói sorozatomat.

Ha azt akarod, hogy SZAKÉRTŐNEK tartsanak, lépj fel szakértőként!!


Keress olyanokat, akik a cég régebbi alkalmazottai voltak, és faggasd ki őket a cég gyengeségeiről és erősségeiről. A gyengeségekre keress olyan válaszokat , amelyekben te tudnál segíteni, majd keresd meg javaslataiddal a döntéshozókat. Kérj beszélgetőpartnereidtől engedélyt, hogy név szerint hivatkozhass rájuk.
Járj el szakmai fórumokra, ahol megismerkedhetsz a fontosabb piaci szereplőkkel. Ha előadnak, kérdezz tőlük, és az előadás után beszélgess velük.
Készíts felmérést vagy egy rövid kiadványt a piac nagyobb szereplőivel az iparágat érintő lehetőségekről és nehézségekről. Az emberek szívesen adnak interjúkat no-name idegeneknek is, ha a szakmájukról beszélhetnek. Egy ilyen kiadvánnyal és az azt kísérő honlappal máris bizonyíthatod szakértelmedet, és nagyszerűen használható kapcsolati hálóra tehetsz szert.
Ha az előző lépéseken már túl vagy, keresd fel a döntéshozókat, és ismertesd meg velük saját kiadványodat.
Ha tudsz és szeretsz is előadni. te is tarthatsz prezentációt, vagy rendezvényeken terjeszd a már létező szakmai anyagaidat.
A következőkben azzal a módszerrel ismertetem meg a Kedves Olvasókat, hogy a munkáltatók figyelmét milyen módon tudjuk felkelteni!


Pozitív és Kitartó állásteremtést kívánok!

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft