WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza visszaMegjelent: 2013.04.05.

17. Indítsak-e saját vállalkozást?

Eddig arról olvashattál, milyen módszerekkel, szemléletmóddal tudnál sikeresen beilleszkedni egy már működő munkahelyre. Mindezek tükrében valószínűleg felmerült már benned saját vállalkozásod létrehozásának lehetősége is.

Vizsgáljuk meg, milyen sikerekkel és buktatókkal járhat saját munkahelyed megteremtése!

Tudod már, miben vagy igazán jó, mivel érdemes foglalkoznod. Úgy érzed, képes vagy piacot építeni erre a tudásra és irányításod alatt tartani egy vállalkozást.
Dolgoztál cégeknek, olvasod a sajtótermékeket, beszélgettél vállalkozó ismerőseiddel, nyílt némi rálátásod arra, miként működnek a dolgok.
Amikor már és még működnek…
Magyarországon az induló vállalkozások közel 80%-a egy éven belül csődöt mond. Ennek legfőbb oka-az önismeret alacsony szintje mellett- a cégalapítók járatlansága bizonyos területeken, úgy mint: marketing, piackutatás, jogi és financiális kérdések.
Bizony újabb tanulási folyamatnak nézel elébe, s ha időközben belevágsz is saját munkahelyed megteremtésébe, hónapokig türelmesnek, kitartónak kell lenned, míg profitot kezdesz termelni.

Mit tehetsz az első időkben azért, hogy életerősen és biztos alapokon indítsd el vállalkozásodat? Erről olvashatsz legközelebb.

Kitartó, vállalkozó kedvű napokat kívánok!

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft