WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció

Karriertanácsadás

11. A sikeres hálózatépítés

A legutóbbi karrier coaching témámban a networkinggel foglalkoztam- azaz a sikeres HÁLÓZATÉPÍTÉSSEL, mint munkateremtő lehetőség.

10. A honlapodat már elkészítetted most rátérünk a networkingre.

Mi is az a networking? HÁLÓZATÉPÍTÉS. A kifejezésről a legtöbb embernek az MLM rendszerek jutnak eszébe. Persze, ha valaki amúgy is tagja ilyesminek használhatja egyéb munkateremtő lehetőségként.

9. Az állásteremtéshez legyen saját profi honlapod!

Az elmúlt alkalommal itt hagytuk abba! A saját honlapodhoz való hozzáállás –a baráti körhöz és a párkapcsolathoz hasonlóan- is tisztán mutatja lelki érettségedet és kezdeményezőképességedet. Az inaktív hozzáállású embernek eszébe se jut, hogy legyen sajá

8.Emlékszel? Előbb Magadat találd meg utána a munkádat! A motivációs leveled mindig legyen egyedi!

A motivációs leveled alapfeltétele, hogy legyél százszázalékosan személyes. Ne legyél sablonos és „hivatalos”, kerüld a semmit mondó töltelékszövegeket is: „Azért írok Önnek, mert az Önök cége felkeltette az érdeklődésemet, és örömmel venném, ha csatlakoz

7.Az izgalmas motivációs levél

Pozitív, élményekben gazdag napot kívánok Kedves Olvasóinknak!Az előző tanácsadói cikkemben elkezdtünk foglalkozni az állásteremtési stratégiával ezen belül is a rejtett munkaerőpiac elemzésének szükségességével, Önmagad reklámozásának hogyanjával majd az

6.A proaktív állásteremtési stratégiák: A rejtett munkaerőpiac kiaknázása

„Mi az amiért még fizetnék is, csak hogy csinálhassam?” Remélem sikerült összegyűjteni azokat a tevékenységeket amiért fizetnél is akár! Egy mondás szerint is az az igazán boldog ember, aki a hobbijával keresi a kenyerét.

5.A proaktív karriertervezés lépései: Készíts személyes SWOT elemzést!

Még hogy a munka nem boldogít? Akik ezt mondják azok nem találták meg a számukra megfelelő hivatást.

4.Mindig emelkedj ki a tömegből!

Az előző részben fő tanácsként fogalmaztam meg, hogy ”NE ÁLLÁST KERESSÜNK, HANEM ÖNMAGUNKAT!” A proaktivítás akkor valódi, ha munkakeresési stratégiáddal párhuzamosan az állásodat is Önmagad számára alakítod, és mindvégig szem előtt tartod értékeidet.

3.Hogyan találjam meg magamnak a proaktív munkát?

Ismét itt vagyok, folytatva tanácsaimat. A mai napon arról fogok írni Önöknek, - miután az előző részben leírtam-, hogy mi a jellemző a reaktív és a proaktív álláskeresőre?

2.Miben nyújt segítséget a karrier-coaching? Hogyan gondolkodik a reaktív és a proaktív álláskereső?

Tanácsadói sorozatom indításakor arról tájékoztattam Önöket, hogy az élet különböző területein -munka, életmód, egészség- hogyan, miben tudnék segítséget nyújtani. A mai írásomban ezt az összegzést folytatom.

     
INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft