WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció

Rólunk

A Workpositive a Dunántúli Régióban 15 éves tanácsadói múlttal, tapasztalattal, szakértelemmel és kiterjedt partneri hálózattal rendelkező szolgáltató társaság. Professzionális szolgáltatást nyújtunk humánerőforrás-menedzsment, termelés, minőségbiztosítás és pályázatírás területén.

Nálunk mindig az ember áll a középpontban – ezt tartjuk a legfontosabbnak a munkatársakkal és az ügyfelekkel folytatott kölcsönös bizalom és partneri kapcsolat kialakításában.
 

VÁLLALATI KULTÚRÁNK

Velünk mindig pozitívan! - ez nem csupán cégfilozófia, mert a Workpositive tagjaként pozitívan érzünk és cselekszünk. A pozitív gondolkodás és a hit abban, amit teszünk, biztonságot, orientációt ad. Ezáltal tudunk mások lenni és kiemelkedően teljesíteni, maximálisan helytállni  gazdasági környezetünkben.
 

JÖVŐKÉPÜNK

Workpositive pozitív jövőképpel rendelkező közösség, amely innovatív komplex szolgáltatásaival és kiterjedt kapcsolatrendszerével, pozitív hozzáállásával minden partnere számára kedvezően hat, mindeközben nagymértékben befolyásolja a munkaerőpiacot.
 

ÉRTÉKEINK

Munkatársaink jövőképünk megvalósítói. Legfőbb értékünk a magas szintű szakértelemmel rendelkező, hatékony, munkájukat szerető munkatársak együttműködő csapatának profittermelő képessége.

Szervezeti működésünkben minőségi, racionális és komplex munkafolyamatokkal biztosítjuk partnereink igényeinek pontos és gyors kielégítését. A feladatok és a felelősség világos és ésszerű megosztásával, a feltételek biztosításával megteremtjük a munkatársak önállóságának lehetőségeit és elvárásait.

Vevőink fennmaradásunk letéteményesei, ezért a velük való hosszú távú kapcsolatok érdekében proaktív támogatást, gondoskodó segítséget nyújtunk számukra, problémáik megelőzésében és megoldásában.
 

SZOCIÁLIS ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

Tudatában vagyunk szociális felelősségünknek, elkötelezettséget vállaltunk arra, hogy a munkát- mint a szociális integráció legfontosabb eszközét- mindenki, úgy az álláskereső, mint a munkában lévő hátrányos helyzetű munkaerő piaci szereplő számára is elérhetővé tegyük.

A családi élet, háztartásvezetési, gyermeknevelési kötelezettségek és a munkahelyi feladatok hátrányos körülményként többszörös terhet rónak a munkavállalókra, többnyire a nőkre, de a férfiakra is. 

Workpositive munkatársai elkötelezték magukat azon irányelv mellett, hogy programjaikkal szorgalmazzák a kiegyensúlyozott munka- család- pihenés egészséges arányának megteremtését is.


Munkatársaink

Horváth-Németh Krisztina

Horváth-Németh Krisztina

ügyvezető igazgató, coach, mediátor

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft