WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Dolgozói elkötelezettség felmérés

Napjainkban vitathatatlan az emberi erőforrás nélkülözhetetlen szerepe, hatékony működtetése a szervezetek versenyképességének megtartásához; a cégek fejlesztéséhez hozzájáruló kulcstényező.

A dolgozói elkötelezettség (egyben elégedettség) vizsgálata olyan eszköz, melynek eredménye hozzájárul a szervezeti diagnózis készítéséhez, emellett a cégvezetés képet kap arról, hogy a dolgozók mit gondolnak a vállalatról. 

Az elkötelezett dolgozó motivált, ismeri a szervezeti célokat, pozitívan nyilatkozik a vállalatról. Jó hírét kelti a cégnek, szeretne a szervezet tagja maradni, nem gondolkozik váltáson, mindent megtesz a vállalat sikerességéért, hajlandó túlórázni.

Cél

A felmérés révén a partnercégünk vezetői megismerhetik a dolgozók valós igényeit, teljesítményüket befolyásoló elemeket, esetleges működési zavarokat, a vállalathoz való viszonyukat. A legfőbb cél azon tényezők feltérképezése, amelyekkel a személyek, csoportok elégedetlenek, amelyek negatívan befolyásolják a dolgozói elkötelezettséget. A folyamat végén javaslatokat teszünk a feltárt problémák megoldására.

Kiknek ajánljuk

Szolgáltatásunkat azoknak a szervezeteknek ajánljuk, ahol a cégvezetés elkötelezett a szervezeti kultúra, dolgozói elégedettség mellett, mert hiszik, hogy csak elkötelezett emberekkel érhetnek el folyamatosan kiváló eredményeket.

Felmérés folyamata

  • Kérdőívek
  • Interjúk 
  • Kérdőívek és interjúk kiértékelése
  • Elkötelezettségi modell
  • Projekt javaslatok
INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft