WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Tréningek

Csapatépítő tréning, Munka-erőpiaci re-integrációs tréning, Személyiségfejlesztő és motivációs tréning, Asszertív kommunikációs tréning, Komplex proaktív tréning, Kiégés/burnout/ tréning, Stresszoldás tréning, Értékesítési tréning

Csapatépítő tréning

A csapatépítés egy izgalmas és élményekkel teli program, mely során a résztvevők képet alkothatnak nemcsak saját, hanem társaik együttműködési készségeiről, miközben kihívást jelentő feladatokat oldanak meg.

A csapatépítő program különleges és egyedülálló feladatokból áll.
Ügyfeleinknek rengeteg program variációt ajánlunk, a célok, a csapatméret, csapatösszetétel és a kalandvágy függvényében: a könnyed, inkább játékos stratégia alkotó feladatoktól egészen a csoportos feladatokig.

Munka-erőpiaci re-integrációs tréning

Munkanélküliek munkaerő-piaci integrációjának és foglalkoztatásuk bővülésének elősegítése, kulcskompetenciák fejlesztése, valamint a projektbe bevont személyek egyéni problémáinak feltérképezésével erőforrásaik bővítése.

Személyiségfejlesztő és motivációs tréning

A hallgatók önismereti fejlesztése. Társas kapcsolatokra, közösségi szerepekre vonatkozó ismeretek bővítése és az alkalmazás képességének fejlesztése szituációs gyakorlatokon keresztül. A hallgatók ismerjék meg a kommunikáció alapszabályait, a kommunikációs közlés módozatait, azok helyes használatát. Ezek segítségével sikerül feltárni a személyes szerep fejlődés állomásait, a motivációjuk megfogalmazását, kapcsolódását a pálya- és életút tervezéshez.

Asszertív kommunikációs tréning

A kommunikációs tréning során a résztvevők szemléletének és készségeinek fejlesztése a megfelelő önbizalom elérésén át, az asszertív szemlélet és viselkedési eszközök megismerése és alkalmazása érdekében.
Cél, hogy a tárgyalásaik során álláspontjukat hatékonyan kifejtsék, azt tárgyalópartnereik megértsék és el is fogadják, miközben képes a többiek iránti pozitív beállítódásra, a másik ember véleményének figyelembevételével az érdekegyeztetésre és kompromisszumra.

Komplex proaktív tréning

A tréning négy témakör köré csoportosul. Az önismeret, a kommunikáció a konfliktuskezelés és az agressziókezelés témaköreihez.
A Komplex proaktív tréning egymásra épülő moduljai személyes kompetenciákat fejlesztenek. Cél, hogy a résztvevők csoport- és közösségélményre tegyenek szert, elmélyüljön, fejlődjön, vagy akár megalapozódjon önismeretük. Ezen belül segíteni kíván abban, hogy tudatosodjon és árnyaltabbá váljon a résztvevő énképe, mindaz, amit önmagukról hisznek és gondolnak.

Kiégés/burnout/ tréning

A célok, az ideák, a motiváció és az életenergia újbóli megtalálása a kiégési folyamat vizsgálatával, értelmezésével, a stressz szint csökkentési lehetőségeinek feltérképezésével.

Stresszoldás tréning

Stresszkezelési módok személyre szabott lehetőségei a mindennapi testi-lelki ártalmainak kivédése, kiegyensúlyozása és a belső harmónia megtalálása érdekében.

Értékesítési tréning


A sikeres értékesítő tájékozott az általa kínált termék használatát illetően, az ügyfelek igényeihez igazítja ajánlatait és érvelési technikáját. A vevőbarát, de hatékony értékesítési attitűd elsajátítását célzó, gyakorlati módszerek és elméleti ismeretek tárháza.

 

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft