WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Coaching

A coach segít az ügyfélnek, hogy Ő segíthessen magán.

A coach: segít valakinek -ez a segítség lehet irányító vagy megfigyelő jellegű, az ügyfél szükségleteitől, a coachtól és a coaching egyéb kontextusától függően.
Ügyfél: hogy segíthessen magán – ezzel a fő feladat egyértelműen az ügyfélre hárul, tehát a megoldás kulcsát nem a coach adja, hiszen az nem is nála van.

Buisness coaching

Az üzleti dilemmákból ered, problémákat hivatott megoldani,de különféle készségek elsajátításában is segíthet.Lehet:felsővezetői-, középvezetői-, csoportos-, team coaching.

Shadow coaching

Az ügyfelünket mindvégig árnyékként követi coachunk, hogy első kézből nyerjen információt a vezető magatartásáról, kommunikációjáról, kapcsolati tőkéjéről, munkájának minden apró részletéről. Coachunk folyamatosan jegyzetel majd később a klienssel együtt kielemezi, értékeli és meglátásaival új szempontokra is rá- világít.

Life coaching

Egyéni életvezetési tanácsadást takar, ahol az ügyfelünk problémáinak más nézőpontba helyezésével és személyes értékeinek megerősítésével segítjük céljainak elérésében.

Karrier Coaching

Segítséget nyújtunk az egyéni célok megfogalmazásában kezdve a piaci lehetőségek feltárásán keresztül a sikeres munkába állásig, sőt ezen túl segítjük az új munkatársat a vállalati kultúrába való minél gyorsabb beilleszkedésbe.
Próbainterjút minden esetben videóelemzéssel végezzük. Angol-és német próbainterjú lehetőséget is biztosítunk.

Beilleszkedési coaching ( egyéni)

A munka megkezdésétől számított első három hónapban (próbaidőben) a munkavállalók coaching módszerekkel történő támogatása a problémamentes beilleszkedést elősegítve.

Lelki egészséget megőrző- Life coaching

 „Ki vagyok én?” „Mi az életem értelme?”„Hol van a helyem a világban?”.
Megfelelő önismerettel, önmagunk, tetteink, döntéseink felvállalásával megkaphatja ezekre a nagy kérdésekre a választ és ezzel a kiegyensúlyozott lelki egészsége tartós maradhat.
 

Egészséges életmód –Health coaching

A testi-lelki egészség megtartását és helyre állítását célzó életmódváltásban nyújt személyre szabott, széles körű támogatást a táplálkozástól a testmozgáson, a belső tartalmak megismerésén, tudatosabb megélésén alapuló szemléleten át a munka-pihenés-feltöltődés egyensúly megteremtéséig.

Modulok:

  • Az egészség fogalma
  • Táplálkozás
  • Szellemi-, lelki-és testi egészség
  • Egészséges életmód kialakításának lépései
INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft