WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Mediáció

Az emberi kapcsolatok velejárója a konfliktus. Családban, iskolában. munkahelyen, párkapcsolatban, üzletben, politikában.

• Munkaadó és Munkavállaló közötti munkajogi mediáció


A munkajogi egyenlőség megteremtése érdekében egy semleges harmadik fél bekapcsolása által a tárgyalás új szemlélettel, értékítélettel egészül ki, ami közelebb vihet a két fél jogainak érvényesítésében megvalósuló egyezséghez.


• Munkatársak vagy csoportok közötti mediáció


Az érdekviták feloldásának legeredményesebb módja a mediátor bevonása. A semleges nézőponttal kiegészült érdekegyeztetés  feloldhatja a kialakult szembenállást és hosszú távra biztosíthatja az együttműködés gördülékenységét .


• Párkapcsolati mediáció


Az érzelmek, az egyéni és a közös érdekek, a vágyak, igények összeegyeztetése lehetőségeinkkel ;  a krízisek, a megtorpanások és a válaszutak megfelelő kommunikációs és vitarendezési módszerekkel vihetők sikerre egy harmadik, semleges fél bevonásával.


• Szülő-gyermek kapcsolati mediáció


Az eltéphetetlen kapocs és az ambivalens érzések egymás iránt gyakran nehéz helyzeteket szülnek a nagyobb vagy már felnőtt gyerekek és szüleik között. A mély kötődés, a féltés és a szabadságvágy látszólag egymással ellentétes oldalra állítja a feleket. Mediátori támogatással megtalálhatók a közös célok és az ezekhez vezető hatékony együttműködést elősegítő módszerek.
 

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft