WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Új technológia meghonosításának támogatása

Mérettől függetlenül minden fejlődő cég életében adódhat olyan helyzet, amikor egy teljesen új technológia meghonosítása “kövezi ki” a jövő útvonalát, de a megvalósítás meghaladja a munkatársak kapacitását és/vagy kompetenciáját.

Természetesen kezelhető a helyzet új dolgozó(k) felvételével is, de még ez is nyitva hagy egy kérdést: mit kezdjünk a projekt bevezetése után felszabadult erőforrással?

Hiszen egy ismeretlen technológia bevezetése és későbbi működtetése között jelentős erőforrásigény-különbség van: a kezdeti szakaszban akár 2-3-szor annyi munkatársra lehet szükségünk, mint a már jól működő későbbi időszakban.

Persze az is előfordulhat, hogy nem találunk időben megfelelő szintű tudással rendelkező szakembert, vagy csak olyanok közül választhatunk, akik inkább csak működtetni tudják majd az új folyamatot, bevezetni már nem.

Legyen szó egy új megmunkálógépről, speciális kiegészítő berendezésről vagy egy komplex, új anyagellátási módszer bevezetéséről, vállaljuk a kiválasztás és szükség szerinti adaptálás, bevezetés, tesztelés és oktatás feladatait.
 

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft