WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció
vissza vissza

Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő kölcsönzés olyan tevékenységünk, amelynek keretében a velünk munkaviszonyban lévő munkavállalót ellenérték fejében munkavégzésre átengedjük a kölcsönvevőnek.

A munkavállaló a Workpositive Kft.-vel áll munkaviszonyban, a munkavállalással kapcsolatos adminisztratív teendőket is cégünk látja el.

A munkavégzés a munkaerő kölcsönzést igénybevevő, foglalkoztató cégnél történik. A foglalkoztató határozza meg a munkaidőt, a munka során elvégzendő feladatokat, az ebédidőt és a pihenőidőt is.

A Munkaerő-kölcsönzés előnyei

  • A kölcsönzött munkaerő hatékonysága pontosan nyomon követhető, ez általában nagyobb teljesítményt eredményez a munkavállalónál
  • A munkaerő kölcsönzés díja költségként elszámolható, ezért nem növeli a bérköltséget.
  • Munkaerő kölcsönzéssel rövid időn belül és hatékonyan megoldható a szezonális, időszakos projektek esetén fellépő munkaerőhiány, vagy a táppénzen, GYES-en, szabadságon lévő munkatársak pótlása.
  • A munkaerő kölcsönzés lehetőséget teremt a munkaerő „kipróbálására” Amennyiben Ügyfelünk nem szeretne magasabb összegű közvetítési díjat fizetni új munkatárs felvételekor, úgy a kölcsönzéses konstrukcióval kezdett foglalkoztatás esetén a három hónapos kölcsönzési időn túl ingyenesen és egyszerűen állományba veheti a kiválasztott munkatársat.

 

INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft