WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció

Szolgáltatások

Munkaerő-közvetítés

Munkaerő- közvetítési szolgáltatásunkkal partnereinknek az alap-közép és felsőfokú végzettséget igénylő kihívást jelentő pozicíók betöltésében segítünk.

Executive search

A magasan kvalifikált, sikeres és tapasztalt vezetők megkeresésének leghatékonyabb, legbizalmasabb - és a Megbízó számára legelőnyösebb - módja az Executive Search, azaz a direkt/közvetlen keresés.

Fejvadászat

Egy professzionális fejvadász cég nem közvetít “majdnem megfelelő” jelöltet. A professzionális fejvadász a megbízó vállalati kultúrájába beillő és szakmailag megfelelő szakembereket közvetít.

Assessment center

Az Assessment Center (Értékelő Központ) a jövendőbeli munkatársak beválásának előrejelzésére, képzési szükséglet megállapítására kifejlesztett módszer.

Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő kölcsönzés olyan tevékenységünk, amelynek keretében a velünk munkaviszonyban lévő munkavállalót ellenérték fejében munkavégzésre átengedjük a kölcsönvevőnek.

Online toborzás

Azon HR-es kollégáknak ajánljuk a jelöltadatbázis- kutatási szolgáltatásunkat, akik gyorsan szeretnének hatékony eredményt elérni és azonnal szükségük van az előre meghatározott profilnak megfelelő jelöltekre.

Diákmunka

Ha elmúltál 15 éves, iskolai szünetekben; 16 éves kortól pedig – amíg nem vagy 18, szüleid beleegyező nyilatkozatával- egész évben vállalhatsz munkát.

HR outsourcing - HR feladatok kiszervezése

Olyan cégeknek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, ahol a vezetés örömmel adná át ezeket a feladatokat, de külön munkatárs alkalmazására nem szeretne áldozni.

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés egy tervszerű beavatkozás, a szervezet szisztematikus elemzésére és állapotának diagnózisára épít.

Dolgozói elkötelezettség felmérés

Napjainkban vitathatatlan az emberi erőforrás nélkülözhetetlen szerepe, hatékony működtetése a szervezetek versenyképességének megtartásához; a cégek fejlesztéséhez hozzájáruló kulcstényező.

     
INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft