WORKPOSITIVE A FACEBOOKON IS! belépés / regisztráció

Szolgáltatások

Interim megoldások-időszakosan távollévők pótlása

Az interim menedzsment egy átmeneti időszakra szóló menedzsment eszköz. Egy gyors, áthidaló megoldás különböző szervezési, strukturális, vagy egyéb speciális helyzetek kezelésére.

Tréningek

Csapatépítő tréning, Munka-erőpiaci re-integrációs tréning, Személyiségfejlesztő és motivációs tréning, Asszertív kommunikációs tréning, Komplex proaktív tréning, Kiégés/burnout/ tréning, Stresszoldás tréning, Értékesítési tréning

Coaching

A coach segít az ügyfélnek, hogy Ő segíthessen magán.

Mediáció

Az emberi kapcsolatok velejárója a konfliktus. Családban, iskolában. munkahelyen, párkapcsolatban, üzletben, politikában.

Lean és kaizen oktatás

Gyakran előfordul, hogy egy szó fordítása tévútra visz: így van ez a lean szócskával is.

5S oktatás, bevezetés

Ha a lean bevezetés mellett döntünk, a gyakorlati munkát legjobb ezzel kezdeni.

SMED (villámátállás) oktatás, bevezetés

A Single Minutes Exchange of Dies (SMED) módszert autóipari présüzemekben alkalmazták először.

TPM (teljeskörű hatékony karbantartás) oktatás, bevezetés

A TPM (Total Productive Maintenance = teljeskörű hatékony karbantartás) integrál minden korábbi módszertant: a meghibásodás utáni, a megelőző, a korrektív és az előrejelző karbantartást is.

Lean bevezetés támogatás

Ha számba veszzük egy vállalat fejlesztési lehetőségeit és az ezekre felépíthető projekteket, valószínűleg kevés annyira komplex program rajzolódik ki előttünk, mint a lean bevezetés.

Normarendszer kialakítás, felülvizsgálat

Vajon mennyi idő alatt futnák le a legjobb női atléták a 100 métert, ha soha nem mérnék az idejüket, csak annyit kérne tőlük edzőjük, hogy “Fussatok, amilyen gyorsan csak tudtok”? Tizenhárom, tizennégy másodperc alatt?

     
INFORMÁCIÓK
ÁLLÁSOK
Workpositive Kft